passen, maat/staat/merk

Hoe valt de maat.
Op onze website staat de maat/maten bij het kostuum/jurk als u op de detailpagina klikt. In veel gevallen hebben wij er extra afmetingen bijgezet ter verduidelijking (houdt rekening met margeverschilllen).
Wij kunnen op afstand niet bepalen of u een kostuum past, of u een maatgarantie geven. Elke persoon en elk kostuum is weer anders.
Twijfelt u over een maat? Wij kunnen iets voor u opmeten, of u kunt een kostuum bij ons komen passen, maakt u hiervoor een pasafspraak.

U kunt bij ons passen/pasafspraak.
U kunt bij ons op afspraak passen.
Als u ons de dag(en) van uw voorkeur doorgeeft, dan geven wij door welke tijden er dan voor u beschikbaar zijn. Dit kan overdag, maar soms ook 's avonds of in het weekend.
U past bij ons in de bedrijfs/magazijnruimte, wij hebben geen pashokjes.
Komt u bij voorkeur alleen of met 2 à 3 personen. Met een hele groep langskomen om te passen is niet mogelijk.
Heeft u na het passen een kostuum uitgezocht, maar neemt u het nog niet direct mee? Dan betaalt u €7,50 reserveringskosten en de rest van de huurprijs betaalt u bij het afhalen of voor de verzending.
-passen gaat op afspraak, mailt of belt u ons voor het maken van een afspraak.

Het kostuum past niet goed.
Mocht een kostuum onverhoopt niet (goed) passen, dan kunnen wij daar geen garantie op geven of geld teruggeven.
Vooraf langskomen om te passen kan een eventuele teleurstelling voorkomen.

De pruik past niet goed.
De pruiken die wij verhuren zijn geen professionele haarstukken, maar feestpruiken in een gangbare standaardmaat. Wij kunnen nooit garanderen dat de pruik perfect past op uw hoofd. Het haarnet van de pruik of uw eigen haar kan zichtbaar zijn tijdens het dragen. Wij raden aan een pruikenkapje/netje te gebruiken om het eigen haar beter weg te kunnen werken onder de pruik. Heeft u veel/dik/lang haar, houdt u er dan rekening mee dat dit moeilijker weg te werken is onder de pruik en dat dan soms de pruik zelf niet meer goed past (de ruimte in de pruik wordt dan al gebruikt door het eigen haar i.p.v. het hoofd) De pruiken zijn vaak syntetisch.
Mocht een kostuum onverhoopt niet (goed) passen, dan kunnen wij daar geen garantie op geven of geld teruggeven.
Vooraf langskomen om te passen kan een eventuele teleurstelling voorkomen.

De staat van een kostuum.
In de meeste gevallen ontvangt u een kostuum in goede gedragen staat. Het kan ook zijn dat u een nieuw kostuum ontvangt. Een kostuum kan gebruiksporen hebben, maar is dan wel gewoon goed te gebruiken. Heeft een kostuum echt opvallende schade, dan is de huur van het kostuum verlaagd. De gebruiksporen worden in het laatste geval vermeld zodat u weet wat u kunt verwachten.

Het merk van een kostuum.
Wij kopen onze kostuums bij verschillende leveranciers in en daarom vindt u op onze site verschillende merken, de meeste kostuums zijn van Disney en de meeste galajurken zijn van bekende merken. Maar wij hebben ook kostuums van andere merken of speciaal voor ons gemaakte kostuums (merkloos).
Een Disney label in een kostuum betekent niet per automatisch dat dit kostuum dan het mooiste/beste is. Er zijn ook kostuums in ons assortiment die kwalitiatief beter of mooier zijn dan de originele Disney kostuums. Het merk zegt dus niet altijd alles.