Huurdagen

UITLEG 1 dag huren, volgende dag terugsturen.
Voorbeeld: stel, u heeft het kostuum nodig op zaterdag.
Bij het product selecteert u "1 dag huren, volgende dag terugsturen".
Op de kalender tijdens het invullen van uw naam- en adresgegevens kiest u de desbetreffende zaterdag als huurdatum.
Wij plannen de verzending op basis van deze huurdatum. Mits tijdig besteld en betaald, ontvangt u het kostuum uiterlijk de avond vóór de huurdatum. In dit voorbeeld zou dat uiterlijk vrijdagavond zijn, zodat u het op de gekozen huurdag (zaterdag) kunt gebruiken.
Het terugsturen dient te gebeuren op de eerste dag ná de huurdatum. In dit voorbeeld stuurt u het kostuum dus terug op zondag.
U ontvangt van ons een e-mail met daarin de bezorgdag, huurdatum en de terugstuurdag voor verdere informatie.

UITLEG 2 dagen huren, volgende dag terugsturen.
Voorbeeld: stel, u heeft het kostuum nodig op woensdag én donderdag.
Bij het product selecteert u "2 dagen huren, volgende dag terugsturen".
Op de kalender tijdens het invullen van uw naam- en adresgegevens kiest u de 1e huurdag, in dit voorbeeld woensdag als huurdatum. U kiest altijd de 1e dag als u het 2 dagen huurt.
Wij plannen de verzending op basis van deze huurdatum. Mits tijdig besteld en betaald, ontvangt u het kostuum uiterlijk de avond vóór de huurdatum. In dit voorbeeld zou dat uiterlijk dinsdagavond zijn, zodat u het de gehele huurperiode (2 dagen: woensdag en donderdag ) kunt gebruiken.
Het terugsturen dient te gebeuren op de eerste dag ná de huurdatum. In dit voorbeeld stuurt u het kostuum dus terug op vrijdag.
U ontvangt van ons een e-mail met daarin de bezorgdag, huurdatum en de terugstuurdag voor verdere informatie.

UITLEG weekend huren (vrij+za+zo), maandag terugsturen.
Voorbeeld: stel, u heeft het kostuum het hele weekend nodig.
Bij het product selecteert u "weekend huren (vrij+za+zo), maandag terugsturen".
Op de kalender tijdens het invullen van uw naam- en adresgegevens kiest u de 1e huurdag vrijdag als huurdatum. U kiest hier altijd de vrijdag als u het een weekend huurt.
Wij plannen de verzending op basis van deze huurdatum. Mits tijdig besteld en betaald, ontvangt u het kostuum uiterlijk de avond vóór de huurdatum. In dit voorbeeld zou dat uiterlijk donderdagavond zijn, zodat u het de gehele huurperiode (weekend: vrijdag, zaterdag en zondag) kunt gebruiken.
Het terugsturen dient te gebeuren op de eerste dag ná de huurdatum. In dit voorbeeld stuurt u het kostuum dus terug op maandag.
U ontvangt van ons een e-mail met daarin de bezorgdag, huurdatum en de terugstuurdag voor verdere informatie.

UITLEG week huren, dag erna (8e dag) terugsturen.
Voorbeeld: stel, u heeft het kostuum een hele week nodig, beginnend op donderdag.
Bij het product selecteert u "week huren, dag erna (8e dag) terugsturen".
Op de kalender tijdens het invullen van uw naam- en adresgegevens kiest u de 1e huurdag, in dit voorbeeld donderdag als huurdatum. U kiest hier altijd de 1e dag van de week die u heeft gekozen als huurweek.
Wij plannen de verzending op basis van deze huurdatum. Mits tijdig besteld en betaald, ontvangt u het kostuum uiterlijk de avond vóór de huurdatum. In dit voorbeeld zou dat uiterlijk woensdagavond zijn, zodat u het de gehele huurperiode (week: 7 dagen: do-vr-za-zo-ma-di-wo) kunt gebruiken.
Het terugsturen dient te gebeuren op de eerste dag ná de huurdatum. In dit voorbeeld stuurt u het kostuum dus terug op donderdag, de 8e dag.
U ontvangt van ons een e-mail met daarin de bezorgdag, huurdatum en de terugstuurdag voor verdere informatie.