betalingsmogelijkheden

Betaling.
U dient vooraf de huurprijs, borg en eventuele verzendkosten te voldoen. Dit kan middels iDEAL, Mister Cash, Bancontact (België), een overboeking, Paypal of contante betaling. Onze bankgegevens staan bij "contact".
Wilt u niet vooraf betalen, dan kunt u uw bestelling/een artikel bij ons bekijken, passen en beoordelen. Als u dan besluit uw bestelling /een artikel mee te willen nemen, dan kunt u deze ter plaatse betalen.

Algemeen.
Wij verhuren/verkopen aan de particuliere klant.
Onze webwinkel en administratie is dan ook enkel ingericht op particuliere verhuur/verkoop.
Bestelt u zakelijk, voor een vereniging of andere zakelijke instelling, dan ben u onder particuliere condities van harte welkom.
Dit betekent dat wij wél producten aan u kunnen leveren, echter betalen op rekening of andere zakelijke wensen zijn niet mogelijk.

Factuur.
Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een automatische bevestiging. Deze kunt u als factuur gebruiken, er wordt geen aparte factuur verstuurd.
Al onze artikelen zijn vrijgesteld van btw. Er staat dan ook geen btw-bedrag op de bevestiging.

Op rekening of achteraf betalen.
Dit is niet mogelijk. Al onze bestellingen dienen vooraf te worden betaald.  

Intracommunautaire levering.
Al onze artikelen zijn vrijgesteld van btw (u betaalt geen btw).

iDEAL (Nederland).
iDEAL is pinnen via internet. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Heeft u een giro/bankrekening én internetbankieren, dan kunt u betalen via iDEAL. U gaat bij het afrekenen door naar uw eigen beveiligde omgeving van internetbankieren van uw bank, maakt daar de betaling over, en gaat weer terug naar de webite van Sprookjesjurken. iDEAL betalingen worden meteen afgeschreven en zijn voor ons direct zichtbaar. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode. U betaalt bij ons geen kosten voor het gebruik van iDEAL.

Bancontact (België) .
Met uw Bancontact kaart kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U gaat bij het afrekenen door naar uw eigen beveiligde omgeving van internetbankieren van uw bank, maakt daar de betaling over, en gaat weer terug naar de webite van Sprookjesjurken. Bancontact betalingen worden meteen afgeschreven en zijn voor ons direct zichtbaar. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode. U betaalt bij ons geen kosten voor het gebruik van Bancontact.

internetbankieren (Nederland en België) Vooruit betalen via uw bank (internetbankieren of overschrijving).
U ontvangt na het plaatsen van een bestelling een bevestigingsmail van uw bestelling met daarin onze betaalgegevens en uw bestelnummer. U kunt dan het bedrag zelf naar ons overmaken.
IBANnummer NL74RABO0159761506
t.n.v. Sprookjesjurken
vermeld uw bestelnummer bij uw betaling.

Betaalverzoek/"tikkie".
Op uw verzoek kunnen wij u een Rabobank betaalverzoek of "tikkie"sturen, u betaalt dan via een link die wij u mailen of sturen via Whatsapp.

Paypal (Nederland en België).
U kunt via uw paypalaccount betalen.
Als u tijdens het bestellen paypal als betalingswijze kiest, wordt u aan het einde van de bestelling automatisch doorgelinkt naar paypal. Voor paypal rekenen wij 5% van het orderbedrag, dit omdat wij ook kostenloze betalingsmogelijkheden bieden.

creditcard (via Paypal).
Als uw creditcard aan uw Paypalaccount is gekoppeld, kunt u hiermee betalen.
Als u tijdens het bestellen Paypal als betalingswijze kiest, wordt u aan het einde van de bestelling automatisch doorgelinkt naar Paypal. Voor deze betaalmogelijkheid rekenen wij 5% van het orderbedrag, dit omdat wij ook kostenloze betalingsmogelijkheden bieden.

Contact betalen.
Het is mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij ophalen.
Indien u "contant betalen bij ophalen" heeft aangevinkt bij uw bestelling, zullen wij contact met u opnemen via email voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook bij uw bestelling aangeven (in het opmerkingenvenster) wanneer u het liefst uw bestelling ophaalt, wij proberen rekening te houden met uw voorkeur.