-

-
* .
Artikelcodereserveringskosten
Reserveren / aanbetalen van huurartikelen
Van te voren huurartikelen reserveren hoeft niet, mag wel en wordt in de praktijk ook veel gedaan.
Als u de teleurstelling wilt voorkomen dat net dát kostuum wat u graag wilde huren al verhuurd is, of uw maat er niet meer is, dan raden wij u aan vooraf te reserveren.
Wilt u reserveren, dan betaalt u (een deel van) de totale huursom waarna wij de gewenste artikelen voor u op de aangegeven datum vasthouden (reserveren).
Huurbestellingen die in onze webwinkel worden gedaan en waarbij de totale huursom wordt betaald, worden automatisch voor u gereserveerd.
Alleen de aanbetaling voor de reservering doen (en de rest van de huursom later betalen) kan ook. De aanbetaling bedraagt €7,50 per volwassenkostuum, €4,00 per kinderkostuum en €1,50 per accessoire.
U klikt dan hierboven het aantal te reserveren kostuums en/of accessoires aan. U geeft in de lege velden aan, welke artikelen en welke maat u wilt huren en op welke dag. U rondt de reservering af en doet de aanbetaling.

Als de reservering bij ons binnenkomt nemen wij deze in behandeling. U ontvangt altijd een mail van ons waarin u alle details en afspraken over de huur/reservering kunt lezen en wij tevens uw reservering bevestigen.
Deze mail ontvangt u van ons apart en is niet hetzelfde als de automatische bevestiging van uw bestelling die u direct na afloop van uw bestelling automatisch in uw mailbox ontvangt.
Het kan een heel enkele keer voorkomen dat iemand u voor was en precies dát kostuum wat u wilde al heeft gereserveerd. Wij nemen dan contact met u op. U kunt uw reservering dan omzetten naar een ander artikel of wij storten de (aan)betaling terug.  

Ik wil mijn reservering annuleren
Zolang wij uw huurbestelling nog niet hebben verstuurd, kunt u deze annuleren. Heeft u (deels) betaald, dan wordt er €7,50 per volwassenkostuum, €4,00 per kinderkostuum en €1,50 per accessoire ingehouden.
Om uw bestelling te annuleren stuurt u een email naar info@sprookjesjurken.nl. Vermeld altijd uw bestelnummer.

Overmacht
Indien Sprookjesjurken het gereserveerde niet tijdig ter verzending kan aanbieden bij de vervoerder door omstandigheden ten gevolge van brand, wegblokkades, extreme weersinvloeden of overige belettende omstandigheden óf het gereserveerde is bij een vorige huurtransactie onherstelbaar beschadigd/niet tijdig terugontvangen, behoudt Sprookjesjurken zich het recht voor de reservering te beëindigen of in overleg met u een alternatief kostuum aan te bieden. Bij beëindiging zal een gedane betaling binnen 5 werkdagen worden teruggestort. In geen geval is Sprookjesjurken bij overmacht schadevergoeding aan de klant verschuldigd.