verzenden en bezorgen België

verzendkosten
Voor het verzenden naar België rekenen wij € 5,99*  
*Is het bestelbedrag lager dan € 10,00 dan komt er € 3,00 kleine orderkosten bij.

GLS, België standaard
Uw bestelling wordt als standaard België pakket met track&trace verzonden via GLS.
Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) komt aan het begin van de middag de koerier van GLS de bestellingen bij ons ophalen.
Wij streven er naar alle bestellingen gedaan tot aan dat moment dan verzendklaar te hebben.
Het kan soms voorkomen dat dit door drukte of gezien het tijdstip van bestellen niet lukt, dit laten wij u dan per email weten.
U ontvangt nadat GLS uw bestelling bij ons heeft opgehaald een email met daarin een link naar de track&trace gegevens.
Daarmee kunt u online de status van uw zending raadplegen, de geplande aflevertijd bekijken en eventueel een alternatieve afleveroptie selecteren.
In de regel worden bestellingen de eerstvolgende werkdag volgend op de verzenddag bezorgd (maandag /tm vrijdag) tussen 08:30 en 18:00 uur.
Wanneer u niet thuis bent wordt de zending eventueel bij uw directe buren aangeboden of anders retour genomen om het de volgende werkdag opnieuw bij u aan te bieden.
verzending ma t/m vrij aan het begin van de middag, levering ma t/m vrij tussen 08:30 en 18:00 uur.
levering op een postbusadres is niet mogelijk.

Verpakking van een bestelling
Wij versturen een bestelling in een verzendzak of in een doos. Kleding wordt opgevouwen verstuurd. Hierdoor zullen er altijd kreukels in zitten, dit is niet te voorkomen.
Hoepels worden indien mogelijk kleiner gerold waardoor ze toch verzendbaar worden. Gebruikte dozen die nog geschikt zijn voor verzending hergebruiken wij.
Het kan zijn dat uw bestelling ingepakt het formaat van een brievenbuspakketje heeft en de bezorger het dan ook bij u in de brievenbus stopt.
Uw brievenbuspakketje heeft uiteraard wel de behandeling en bescherming van een postpakket gekregen (incusief track&trace).

Extra info omtrent bezorgwijze GLS en onbestelbare pakketten
Diegene die het pakket in ontvangst neemt, tekent hiervoor. Indien er niemand op het opgegeven adres aanwezig is om het pakket aan te nemen, kan de bezorger het bij (naaste) buren proberen af te leveren, of neemt hij het pakket weer mee om het de volgende dag weer te proberen, of gaat het pakket naar het GLS depot indien er onduidelijkheden zijn omtrent het afleveradres.
Wanneer de GLS bezorger het pakket niet kan afleveren kan er naast een opmerking bij de actuele track&trace status ook een "niet thuis bericht" op het adres achter worden gelaten. Hierop kan de bezorger het adres vermelden waar hij het pakket heeft afgeleverd (meestal naaste buren) of aangeven hoe u een nieuwe bezorgafspraak kunt maken, dat kan dan op zijn vroegst een afspraak zijn voor de eerstvolgende werkdag. Als u geen "niet thuis bericht" in de bus heeft gekregen, checkt u dan de actuele track&trace status.
Nadat u het "niet thuis bericht" hebt ontvangen, heeft u 5 dagen om te reageren bij GLS. Indien zij niets van u vernemen, wordt het pakket retour gestuurd naar Sprookjesjurken.
Houdt u er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk bent voor het juist invullen van adresgegevens én dat u vooraf organiseert dat uw pakket ook afgeleverd kan worden. De GLS bezorger of Sprookjesjurken kan niet verantwoordelijk worden gehouden als er op het genoemde adres niemand het pakket in ontvangst heeft kunnen nemen door openingstijden/voorwaarden/beperkingen van een afleveradres.
Pakketten die 2x tevergeefs zijn aangeboden door GLS gaan via het depot van GLS retour naar Sprookjesjurken.
Indien een pakket onbestelbaar is, niet in ontvangst wordt genomen/niet op het afhaalpunt wordt afgehaald of aan de deur wordt geweigerd en door GLS weer naar Sprookjesjurken retour wordt gestuurd, zullen de retourkosten bij u in rekening worden gebracht. Deze retourkosten bedragen € 8,00

Afleveren op ander adres
U kunt een door u gekozen afleveradres invoeren bij het bestellen. Dat hoeft dus niet persé uw eigen huisadres te zijn, maar dit kan ook b.v. een werkadres zijn, het adres van iemand anders of uw vakantieadres (NL).
U bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van deze adresgegevens én u dient te organiseren dat uw pakket ook afgeleverd kan worden. De GLS bezorger of Sprookjesjurken kan niet verantwoordelijk worden gehouden als er op het afleveradres niemand het pakket in ontvangst heeft kunnen nemen door openingstijden/voorwaarden/beperkingen van een afleveradres.