betalingsmogelijkheden

betaling
Betalen kan middels iDEAL, Mister Cash, Bancontact (België), een overboeking, Paypal of contante betaling. Onze bankgegevens vindt u hieronder bij "bankoverschrijving".
Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling.

iDEAL (Nederland)
iDEAL is pinnen via internet. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Heeft u een giro/bankrekening én internetbankieren, dan kunt u betalen via iDEAL. U gaat bij het afrekenen door naar uw eigen beveiligde omgeving van internetbankieren van uw bank, maakt daar de betaling over, en gaat weer terug naar de webite van Sprookjesjurken. iDEAL betalingen worden meteen afgeschreven en zijn voor ons direct zichtbaar. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode. U betaalt bij ons geen kosten voor het gebruik van iDEAL.

Bancontact (België)
Met uw Bancontact kaart kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U gaat bij het afrekenen door naar uw eigen beveiligde omgeving van internetbankieren van uw bank, maakt daar de betaling over, en gaat weer terug naar de webite van Sprookjesjurken. Bancontact betalingen worden meteen afgeschreven en zijn voor ons direct zichtbaar. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode. U betaalt bij ons geen kosten voor het gebruik van Bancontact.

internetbankieren (Nederland en België) Vooruit betalen via uw bank (internetbankieren of overschrijving)
U ontvangt na het plaatsen van een bestelling een bevestigingsmail van uw bestelling met daarin onze betaalgegevens en uw bestelnummer. U kunt dan het bedrag zelf naar ons overmaken.
IBANnummer NL74RABO0159761506
t.n.v. Sprookjesjurken
vermeld uw bestelnummer bij uw betaling.
Een betaling per bank neemt meestal 1, maar soms ook 2 werkdagen in beslag. Betalingen gedaan vanaf een rekening van de Rabobank zijn voor ons vrijwel direct zichtbaar.

NB een "printscreen"  wordt niet geaccepteerd. Vanwege fraudegevoeligheid wachten wij met verzenden tot de betaling ook daadwerkelijk is bijgeschreven.

paypal (Nederland en België)
U kunt via uw paypalaccount betalen.
Als u tijdens het bestellen paypal als betalingswijze kiest, wordt u aan het einde van de bestelling automatisch doorgelinkt naar paypal. Voor paypal rekenen wij 5% van het orderbedrag, dit omdat wij ook kostenloze betalingsmogelijkheden bieden.

creditcard (via paypal)
Als uw creditcard aan uw paypalaccount in gekoppeld, kunt u hiermee betalen.
Als u tijdens het bestellen paypal als betalingswijze kiest, wordt u aan het einde van de bestelling automatisch doorgelinkt naar paypal. Voor deze betaalmogelijkheid rekenen wij 5% van het orderbedrag, dit omdat wij ook kostenloze betalingsmogelijkheden bieden.

Contact betalen
Het is mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij ophalen.
Indien u "contant betalen bij ophalen" heeft aangevinkt bij uw bestelling, zullen wij contact met u opnemen via email voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook bij uw bestelling aangeven (in het opmerkingenvenster) wanneer u het liefst uw bestelling ophaalt, wij proberen rekening te houden met uw voorkeur.
Pinnen is helaas niet mogelijk.

Factuur
Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u per e-mail een automatische bevestiging. Deze dient tevens als factuur. Hierop staat ook de btw.

Kan ik een acceptgiro bij mijn bestelling ontvangen, of sturen jullie een rekening?
Dit is niet mogelijk. Al onze bestellingen dienen vooraf te worden betaald. Bestellen op rekening of achteraf betalen is niet mogelijk.