betalingsmogelijkheden


iDEAL
iDEAL is pinnen via internet. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
Heeft u een giro/bankrekening én internetbankieren, dan kunt u betalen via iDEAL. U gaat bij het afrekenen door naar uw eigen beveiligde omgeving van internetbankieren van uw bank, maakt daar de betaling over, en gaat weer terug naar de webite van Sprookjesjurken. iDEAL betalingen worden meteen afgeschreven en zijn voor ons direct zichtbaar. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode. U betaalt bij ons geen kosten voor het gebruik van iDEAL.

Mister Cash (België)
Pinnen via internet. Heeft u een Belgische bankrekening én internetbankieren, dan kunt u betalen via Mister Cash. U gaat bij het afrekenen door naar uw eigen beveiligde omgeving van internetbankieren van uw bank, maakt daar de betaling over, en gaat weer terug naar de webite van Sprookjesjurken. Mister Cash betalingen worden meteen afgeschreven en zijn voor ons direct zichtbaar. Dit is de snelste en gemakkelijkste betaalmethode. U betaalt bij ons geen kosten voor het gebruik van Mister Cash.

internetbankieren Vooruit betalen via uw bank (internetbankieren of overschrijving)
U ontvangt na het plaatsen van een bestelling een bevestigingsmail van uw bestelling met daarin onze betaalgegevens en uw bestelnummer. U kunt dan het bedrag zelf naar ons overmaken.
IBANnummer NL74RABO0159761506
t.n.v. Sprookjesjurken
BIC nummer RABONL2U
vermeld uw bestelnummer bij uw betaling.
Een betaling per bank neemt meestal 1, maar soms ook 2 werkdagen in beslag. Betalingen gedaan vanaf een rekening van de Rabobank zijn voor ons vrijwel direct zichtbaar.

paypal
U kunt via uw Paypalaccount betalen.
Als u tijdens het bestellen Paypal als betalingswijze kiest, wordt u aan het einde van de bestelling automatisch doorgelinkt naar Paypal. Voor een betaling via Paypal wordt 5% van het orderbedrag in rekening gebracht (er zijn ook kostenloze alternatieven: iDEAL, Mister Cash en telebankieren).

rembours
Afrekenen bij de GLS postbode: U betaalt bij levering voor de goederen.
De verzendkosten van een rembourszending zijn € 19,-
De remboursverzendkosten betaalt u vóóraf, dus voordat wij de rembourszending versturen, de prijs van de goederen betaalt u aan de GLS postbode.
Betalen onder rembours is alleen mogelijk bij bestellingen tot € 250,- 
Contant betalen
Het is mogelijk om uw bestelling contant te betalen bij ophalen.
Indien u "contant betalen bij ophalen" heeft aangevinkt bij uw bestelling, zullen wij contact met u opnemen via email voor het maken van een afspraak. Uiteraard kunt u ook bij uw bestelling aangeven (in het opmerkingenvenster) wanneer u het liefst uw bestelling ophaalt, wij proberen rekening te houden met uw voorkeur.
Pinnen is helaas niet mogelijk.